VTV (Vilanoví de tota la vida)

Ens donem cita a l’Hotel César de Vilanova i la Geltrú, segona casa del Joan. Són les 16h i la temperatura és agradable. Avui fa solet. Arribo uns minuts abans i em prenc un cafè mentre espero. Ja és aquí. La seva veu és incofusible!

fer auqesta entrevista em fa especial il·lusió, en tractar-se d’una persona VTV (Vilanovina de tota la vida) i jo ser també filla de la capital el Garraf. Tot queda a casa.

Amb un vichy sobre la taula (no pas un tallat) ens posem a xerrar. Conversar amb ell és una de les coses més fàcils que hi deu haver a la vida. Ell es defineix a sí mateix “comunicador” de manera que tot flueix.Parlem de tot una mica: des del perquè es va canviar el nom fins a la seva vocació i professió, les seves experiències amb la discapacitat… Els minuts passen i arribem a la darrera pregunta “amb qui aniria a fer un tallat?” la qual posa fi a la nostra trobada.

Després de la conversa, identifico el meu ADN vilanoví i al cap de pocs segons ja ens tenim ubicats: fill de cal tal, amic de pasqual, veïns de fulanito… Vilanova, al cap i a la fi, és un poble!

Escrit el by admin Publicat a Blog, General

Afegir comentari