Una entrevista amb vaga

El dia de l’entrevista coincideix (malauradament per nosaltres) amb un dia de  vaga general, concretament el 14 de novembre. Per més inri, l’entrevista és, ni més ni menys que amb el Conseller d’Empresa i Ocupació… Tot un repte.

En aquells moments ens comencen a sorgir dubtes existencials que fins aquell moment no ens havíem plantejat: en un dia de vaga general, els pàrquings obren? Podrem arribar als despatxos del Conseller?

La cita és a les oficines de la Conselleria d’Empresa i Ocupació, al Passeig de Gràcia. Anem carregats amb les càmeres i els nostres equipaments i estem temerosos que siguem objectiu dels piquets. Per sort, no només no som objecte de cap escarni sinó que en veure que anem carregats amb les càmeres, ens pregunten de quin mitjà venim. Respirem alleujats. Prova superada, de moment.

L’entrevista transcorre amb normalitat, tenint en compte l’ “anormalitat” de la jornada. El Conseller i nosaltres ja ens havíem conegut feia uns mesos en un acte que la Fundació Mas Albornà havia organitzat a Vilafranca del Penedès, en motiu de la celebració dels 10 anys de la posada en marxa dels serveis adreçats als Ajuntaments.

En sortir, el panorama ja ha canviat una mica i veiem més manifestants i consignes. Nosaltres, de manera discreta, tornem al pàrquing, agafem el cotxe i tornem victoriosos a Vilafranca. Feina feta!

Escrit el by admin Publicat a Blog, General

Afegir comentari