Una xerrada a la terrassa

És ple estiu. Fa calor.Quedar amb ell ha estat senzill, ja que des d’un primer moment ha posat tots els mitjans i facilitats perquè puguem veure’ns i fer-li l’entrevista.

La seva entrevista és una de les primeres que fem i els nervis encara hi són… Abans d’entrar creuem els dits perquè tot vagi bé i la tecnologia ens acompanyi: micròfon, càmeres… Estem ben verdes encara!

Ens trobem a casa seva a Vilanova i la Geltrú i ens obre les portes del seu món més privat. Decidim que “fer un tallat” a la terrassa és una bona idea. El dia acompanya, encara no fa aquella calor de migdia i la tertúlia serà més amena.

A mesura que anem fent les preguntes ens adonem de la seva facilitat per a fer-se entendre, per a explicar ordenadament els seus pensaments i idees… Es nota la trajectòria!

Ràpidament plantegem totes les preguntes que teníem preparades. Com passa de ràpid de temps! Fem les fotografies de rigor i mentrestant s’inicia una conversa sobre el projecte, els estudiants d’avui i les oportunitats… de la vida, vaja.

En baixar per l’ascensor, baixem amb la sensació que hem aprofitat molt i molt bé aquesta estona amb el Francesc.

 

Escrit el by admin Publicat a Blog

Afegir comentari