Una proposta via e-mail

Quan rebem un e-mail del Carlos proposant-nos que la Glòria sigui una de les persones entrevistades al projecte 52 tallats, no ho dubtem ni un moment: és perfecte! El Carlos, tècnic de comunicació de Femarec (organització amb la què col·labora la Glòria) ens explica com ella fa anys que dirigeix un grup de teatre en aquesta organització i que creu que podria ser interessant el seu punt de vista en un doble sentit: com a actriu que treballa amb el teatre social i com a persona amb discapacitat. Dit i fet.

En ple estiu quedem amb la Glòria per a fer-li l’entrevista. Fa calor però a casa seva s’hi està bé. Veiem com casa seva està tota adaptada a la cadira de rodes de manera que tot és molt diàfan i amb sensació d’espai.

Parlar amb ella és posar-te a la seva pell. Potser és perquè és actriu i això li ve de mena, però de la manera com ens explica les seves sensacions, vivències i pensaments ens traslladem a allà on ella ens condueix i sentim el que ella ens transmet i entenem el que ens explica.

Un gran tallat, el que fem amb la Glòria.

Quedem que quan estreni l’obra de teatre, ens avisarà i serà llavors quan publicarem la seva entrevista. Ara és aquest moment… ens la perdrem?

Escrit el by admin Publicat a Blog, General

Afegir comentari