Un espot improvitzat

Som a Vilanova i la Geltrú, a les oficines del Toni Albà. Fem l’entrevista en una sala plena a vessar de cartells d’obres de teatre i de referents teatrals. No queda cap dubte que som a casa del que en diem “un artista”.

Arriba puntual a la cita, menjant un entrepà que s’ha comprat al forn de la cantonada i un refresc. “Vinc de gravar a Barcelona”, ens explica. La seva vida deu ser bastant atrafegada, pensem, amb l’enregistrament del Polònia i del Crackòvia, les obres de teatre… anar i venir de Barcelona… i a més fer de pare!

Mentre preparem les càmeres, ultima el darrer mos de l’entrepà i comencem a xerrar. Parlem de riure, d’humor, de Catalunya, del futur, del passat, de les seves experiències… Se’ns passa el temps volant parlant amb ell, per les històries que ens explica, per la seva expressivitat, la seva proximitat… i la seva predisposició a col·laborar. No dubta ni un moment a fer-nos un petit “espot” del projecte 52tallats.cat totalment improvisat…  Si el voleu veure, aquí el teniu.

Sortim d’allà amb una entrevista, un espot i un agradable regust d’haver compartit un bon tallat.

Escrit el by admin Publicat a Blog, General

Afegir comentari