Un entrevistador entrevistat

4 de setembre del 2012. Ni manifestació, ni eleccions. Ni l’Oriol Junqueras ni nosaltres sabem què passarà al país durant els propers dies, setmanes, mesos…

Havíem quedat amb l’Oriol a l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, però finalment ens emplaça a la seu d’Esquerra Republicana a Barcelona, al carrer Calàbria 166.  El seu cap de comunicació ens diu que haurem d’esperar. Mentrestant busquem una ubicació per fer-li les preguntes i acabem instal·lant-nos al seu despatx. Però no arriba. Ens diuen que trigarà una mica perquè tenia feina a Sant Vicenç dels Horts. Per fi, passada gairebé mitja hora el veiem arribar en cotxe. No condueix ell, (no perquè no en sàpiga) ens explica que així aprofita millor el temps, pot enviar correus, estar pendent de les xarxes socials, etc.

Abans d’arribar, el cap de comunicació ens veu treure la tasseta de cafè i ens pregunta que què és? Li expliquem, i riu. Diu que a l’Oriol aquestes preguntes no li agraden massa. Però al final, ja ho veureu, no es queda pas curt!

Quan acabem l’entrevista les preguntes ens les fa ell a nosaltres, com ens diem de cognom…i comença a explicar-nos mil coses, d’on pot provenir, què significa…li surt la vena de professor. Podríem quedar-nos una hora més xerrant sense parar. Però el dia continua, encara és molt d’hora i queda molt dia per endavant. Un plaer.

Escrit el by admin Publicat a Blog

Afegir comentari