Tertúlia entre cafès

És un dilluns a la tarda.

Hem quedat amb l’Albert a la seu de la seva empresa, Cafès Lider, al centre de Valls. Per sorpresa nostra, el lloc triat per a fer-li l’entrevista és la mateixa botiga de cafès. Envoltats de sacs de cafès, aromes i grans de cafès, l’entrevista transcorre literalment tal com proposa el projecte: fem una tertúlia tot prenent un cafè, en una cafeteria.

De to afable, conversar amb l’Albert és relaxant i ens endinsa cap a un univers de cafè que és alhora una història personal, una història de vida. Mentre fem l’entrevista, passa l’inevitable: entra una clienta a comprar cafè. “Que molesto?”- pregunta preocupada. “No dona, no, no pateixi que això no és en directe. Què li poso?”- respon la dependenta amb la confiança que només dóna el coneixement d’aquella clienta de tota la vida.

Després d’aquest “break”, engegem de nou amb les històries que ens explica l’Albert i acabem la nostra entrevista amb una singularitat: quan li demanem fer-se la foto amb la tradicional tasseta dels 52 tallats ell accepta encantat però hi afegeix també la seva, la tassa de cafès Lider.

Escrit el by admin Publicat a Blog

Afegir comentari