SNUG

La nostra cita és en un parc de Barcelona. Però allà no és pas on hem quedat. De fet, ens hem trobat al TNC i d’allà decidim que anar al parc és una bona idea. Caminem plegats una estona i mentrestant, ens anem coneixent. El Matthew és tal com l’hem sentit a la ràdio o vist a la televisió. Sembla com si el coneguéssim de tota la vida i la seva proximitat també hi ajuda molt.

Finalment, després de diferents opcions, ens decidim per una zona relativament en calma i allà ens instal·lem. Com que ja fa estona que caminem i xerrem, no costa gens començar l’entrevista… de fet, ja havia començat feia estona!

La naturalitat amb què explica el seu trastorn TOC sorprèn. A nosaltres també. I ens agrada. Ens encanta veure com normalitza en primera persona aquesta malaltia i en parla en veu alta i com la va viure ell. Això és el que buscàvem i el Matthew ens ho estava donant. El temps passa i acabem l’entrevista, no sense endur-nos un exemplar del seu darrer llibre SNUG, que en anglès vol dir alguna cosa així com acollit, còmode, abrigat… Exactament com ens hem sentit tot xerrant amb ell.

Escrit el by admin Publicat a Blog, General

Afegir comentari