Un dia amb la Riera

La cita és als estudis Imagina on s’enregistra cada dia la famosa sèrie “La Riera”. Ens rep l’Anna, la productora de la sèria, qui prèviament ens havia facilitat un planell de com arribar a aquests estudis. Ens deixen una sala i ràpidament comencem a fer calibracions sobre quina de les escenes de la sèrie es podria haver enregistrat en aquella sala… No ens en sortim

Arriba la Mercè. Pentinada i maquillada ja que es troba en ple rodatge. Com sempre, plena d’alegria i predisposada a tot. A ella ja la coneixíem ja que va participar al Calendari Social Mas Albornà 2010 i des de llavors havíem mantingut el contacte.

Una de les primeres coses que ens diu és que “no sé què em podeu preguntar, ja que jo de la discapacitat ben poca cosa sé”. Ella, com molts d’altres entrevistats els resulta estrany i difícil ser entrevistats per parlar d’un tema que no és el “seu”, que desconeixen o que en tenen ben poques nocions. I això sempre fa respecte.

Li expliquem que precisament el que pretenem és que parlar-ne de manera natural, amb els coneixements i experiències que cadascú té.

I encertem. La seva visió de la vida, de les prioritats, de la societat… fa que la conversa sigui molt i molt enriquidora.

Quan acabem, com a premi l’Anna ens ensenya els decorats de sèrie i que -aquesta vegada sí- reconeixem: la cuina, la casa, el restaurant… Com és de dur veure la realitat després d’haver-ho vist a la tele!

Ens n’anem contentes d’haver passat un matí amb la Riera.

Escrit el by admin Publicat a Blog, General

Afegir comentari