Més val una imatge…

Ens trobem al Parlament. Hi anem tres persones de Vilafranca i ens rep el Jordi, cap de premsa de la CUP,  també penedesenc. Tot queda a casa!

Mentre preparem les càmeres i l’entrevista, arriba el David. Ens parla de l’agenda atrafegada que porta: reunions, trobades amb agents socials, sessions al Parlament… “Només som tres”, ens explica.

Tot i el volum de feina, estem contentes que hagi trobat un espai per nosaltres. Ens sorprèn d’entrada el seu to de veu, baix, amable i afable. Tot al contrari del seu discurs: fort, convençut, combatiu i amb uns idearis molt pronunciats.

Al cap de poques setmanes, com fem amb tots els participants al projecte, li fem arribar una capseta amb una tassa per a prendre’s un tallat, un tovalló i un paquet de cafè “52 tallats” que el nostre patrocinador, Cafès Lider, ha elaborat especialment per a aquest projecte.

I per sorpresa nostra rebem un email amb l’agraïment pel detall amb aquesta foto adjunta que testifica que realment hem pres un tallat amb el David Fernàndez.

Escrit el by admin Publicat a Blog, General

Afegir comentari