Marejada amb final feliç

 

El viatge fins allà ha resultat ser una mica accidentat… A un de nosaltres l’autopista des de Vilafranca no li ha sentat gaire bé i arriba fet una sopa. Blanc és un adjectiu massa baix per definir el cromatisme de la seva cara. Fent el valent, però, ens avancem cap a la nostra missió.

La Carme ens rep al seu estudi situat en un espai molt gran i lluminós d’un antic edifici de Barcelona, la nau Ivanov… Un lloc molt acollidor.

Mentre preparem tota la “infraestructura” ens explica l’origen de la nau i com s’ha reconvertit en un espai cultural. Sembla que el mareig va baixant però encara no les tenim totes…

Comencem l’entrevista i ens endinsem en el món del teatre, la seva realitat i ens trobem davant d’una persona apassionada per la seva professió i per la cultura. Això es nota, en l’expressió de la veu i de la mirada.

La sensació de millora és inversament proporcional a l’acabament del temps previst per a la nostra xerrada. Quan més bé ens comencem a trobar menys temps ens queda i s’acaba l’entrevista.

Finalment, hi ha hagut un bon final: una bona entrevista i ja ens recuperat de la marejada… Però encara ens queda la tornada!

 

Escrit el by admin Publicat a Blog

Afegir comentari