Lliçó magistral

Fer una quedada en un psiquiàtric no passa cada dia i no és gaire usual. Però nosaltres ho fem ja que entrevistem el Dr. Larraz, el director mèdic de l’Hospital Sagrat Cor de Martorell.

Per a Mas Albornà és una persona coneguda, respectada i estimada. No només perquè és el metge referent per a la Fundació en quant a salut mental, sinó perquè també n’és patró i tot sovint col·laborem amb ell en la formació i xerrades als nostres professionals d’atenció directa.

És estiu i arribem a l’hospital. Unes instal·lacions grandioses des del nostre punt de vista, envoltades de jardins i amb una atmosfera de tranquil·litat i serenor… Tot al contrari del que els estereotips ens marquen que és un psiquiàtric.

Decidim fer l’entrevista en un dels despatxos de l’hospital. Des del primer minut, les explicacions del Dr. Larraz ens embocallen: té un discurs molt ben articulat, s’expressa amb molta claredat  i ens explica anècdotes i històries sobre la salut mental que ens fan apropar a aquesta qüestió de manera natural i distesa. Com l’objectiu mateix del projecte 52tallats.

 

Escrit el by admin Publicat a Blog

Afegir comentari