La finestra indiscreta

Quedem amb l’Elisenda, la cap de comunicació de Salut Mental Catalunya. Ens deixa entrar a la sala per preparar la càmera i tot el que ens cal per a fer l’entrevista.

Veiem que per captar una millor imatge ens cal algun que altre decorat o element representatiu i li demanem un roll-up, un cartell… alguna cosa que permeti l’espectador identificar i ubicar el personatge. Finalment, ens decantem per uns cartells que situem en un dels únics llocs disponibles i factibles, com és la finestra. El fet de fer l’entrevista al costat de la finestra és per qüestions de llum i d’angle de manera que ens veiem limitats. L’anècdota ve quan enmig de l’entrevista, un dels cartells cau amb l’ensurt que això ens provoca… A més a més, mentre fem l’entrevista, diferents treballadors passen per darrere dels vidres per la qual cosa aquesta ha estat una de les entrevistes més accidentades!

Tot i així, i a banda de les anècdotes, conversar amb el Xavier va ser tot un descobriment per la capacitat d’explicar de manera fàcil i entenedora una realitat complexa i difícil d’entendre.

Escrit el by admin Publicat a Blog, General

Afegir comentari