Un matí amb el Ferran

 

Quedem al “Bar Seco”, un bar adherit a la casua Slow Food. Allà ens hem de trobar amb el Ferran, un vilafranquí de naixement que ha triomfat en el món de la interpretació. A Mas Albornà ja ens coneixíem ja que havia participat en un dels calendaris socials que la Fundació edita cada any. Ell, concretament, va participar en el calendari 2010, dedicat al món del cinema i la televisió.

Mentre l’esperem prenem un tallat: són les 10h i cal omplir el cos amb la dosi de cafeïna que ens reclama.

Arriba el Ferran. De tracte molt proper, ens proposa de fer l’entrevista a fora, on hi ha unes grans vistes davant de Montjuïc. Pugem les escales que ens separen del nostre objectiu i, en arribar, ens adonem que ha estat una molt bon tria. La vista és extraordinària.

Ràpidament ens adonem que favent. Potser una mica massa, però ja que som allà no ens tirarem enrere. Li posem el micro amb dificultats i decidim jugar-nos-la amb el so ambient… amb aquell vent… calia arriscar.

En acabar, patim de valent en adonar-nos que durant l’entrevista, el micro s’havia mogut i no sabíem si havíem enregistrat el so correctament. El Ferran es mostra molt predisposat a col·laborar i ens diu que si no ha quedat bé, no hi hauria cap problema a repetir-la… Finalment, aquesta que veieu, és l’original: no va caler repetir-la, de manera que teniu l’original.

 

Escrit el by admin Publicat a Blog

Afegir comentari