Entrevista per sorpresa

Hem quedat a la tarda al despatx del Miquel Roca. Entrar a l’edifici ja imposa des del primer moment: pisos i pisos plens d’advocats sempre crea un impacte en els visitants.

Ens habiliten un espai on preparar la càmera… Mentre esperem, anem xerrant amb el Joan, el nostre director, qui avui ens acompanya. Ell, sempre de la broma, ens explica com sempre li ha agradat fer entrevistes, que li encantaria dedicar-se aquest món (i al de l’espectacle) i que se sent molt còmode fent-ho. Com que mai sabem si parla en broma o no, aquesta vegada ens prenem la seva afirmació molt seriosament (potser massa) i interpretem que el que ens estava demanant era poder entrevistar ell mateix el sr. Roca.

En aquell mateix instant, apareix el Sr. Roca i com que té un temps limitat, hem d’anar per feina. Sense dubtar-ho, li indiquem al sr. Roca que qui li farà l’entrevista serà el nostre director, Joan. Ell, amb cara de sorpresa infinita, mira de fit a  fit la situació i per tal de no mostrar dubtes davant del nostre entrevistat, s’asseu a la cadira i comencem l’entrevista…

Quina situació! Nosaltres pensant que el Joan volia fer realment l’entrevista; el Joan enmig d’una situació ben estranya ja que ell només bromejava i ara es trobava fent d’entrevistador; i un dels Pares de la Constitució parlant-nos de dret i lleis.

Finalment, tot surt perfectament. El que ens explica Miquel Roca sempre té component que el fa molt interessant. Ens mostra una sensibilitat pel nostre tema i no escatima cap minut a estar amb nosaltres i fer-se les fotografies que li demanem.

Per acabar-ho d’adobar, en sortit del despatx i comentar el malentès, ens trobem la nostra amiga Lloll Bertran… Tot un dia de casualitats, mals entesos però amb desenllaços feliços!

Escrit el by admin Publicat a Blog, General

Respondre Entrevista per sorpresa

  1. Francesc

    EXTRAORDINARI!
    En aquesta ocasió us he superat, entrevistat i entrevistador: magnífic. Només un problema: us heu posat el llistó molt alt
    Enhorabona

Afegir comentari