Entrevista en diferit

Contactar amb l’Isidre Fainé no és cosa fàcil.

De fet, tenir un contacte que pugui arribar a ell ja es podria considerar tot un èxit… i si a més et respon afirmativament a la teva sol·licitud de fer-li una entrevista per al projecte 52tallats.cat estem parlant que t’ha tocat ben bé la grossa.

I aquesta és la sensació que teníem a Mas Albornà quan ens van dir que el sr. Fainé accedia a participar de la nostra iniciativa. Ara bé, la diferència respecte a les 51 altres entrevistes que havíem realitzat era que el sr. Fainé no concedia entrevistes (o ben poques) en “directe” sinó que ens van proposar de passar-li les preguntes que volíem fer-li i ell ens les respondria. Ens trobàvem, doncs, davant de la primera entrevista “en diferit” de la història dels 52tallats… I ho vam acceptar.

És per aquest motiu que aquesta entrevista és l’única en què no tenim ni vídeo ni fotos fetes per nosaltres mateixos, ja que, de fet, no vam desplaçar-nos a fer-la. Les fotos que acompanyen aquesta entrevista ens les han cedides des de “la Caixa”, també.

Tota una novetat per aquells qui ens segueixen… i per nosaltres mateixos! Esperem, però, que us agradin els resultats.

 

Escrit el by admin Publicat a Blog

Respondre Entrevista en diferit

  1. Francesc

    Feu una gran feina. No només als Centres, no només amb els 52 tallats. Portar fins aquí en Fainé, ni que sigui sense tassa, és una bona aportació. El que diu també.

Afegir comentari