Entrevista a les fosques

Som a Mas Rabell, el restaurant de Torres, una masia on aquesta empresa hi celebra els seus àpats de negocis. Dinem aquí. Tota una sort poder menjar-hi i altament recomanable. Ens crida l’atenció que el menú del dinar és presentat prioritzant el vi que acompanya els plats, i no al revés. Ens acompanya la Isabel, la directora de comunicació. hem deixat tot a punt per l’entrevista en una sala a part i ara gaudim del dinar.

Són quarts de quatre i el senyor Torres ve molt animat i predisposat a l’entrevista. Es nota que creu el que diu ja que no té dubtes i el discurs és ben articulat i interessant. Ens sorprenen algunes de les seves declaracions, les quals fan que coneguem de més a prop la persona i ens oblidem del personatge o del càrrec. Marxem amb una bona sensació.

Quan arribem a la Fundació i ens disposem a preparar l’entrevista ens adonem d’una gran errada: no hem enregistrat bé l’entrevista. No ens havíem adonat que no havíem activat un filtre per a la llum i tota la imatge es veu ben fosca.  A aquestes alçades de projecte  i ens passa això! Demanem disculpes als nostres seguidors i encarem amb resignació el problema. A imatges fosques, bona cara!

Escrit el by admin Publicat a Blog, General

Afegir comentari