Set de rodatge

Ens donem cita a les instal·lacions d’Affinity. Hem vingut des de Vilafranca les dues juntes i no sabem exactament on cau l’edifici on hem d’anar. Mentre mirem embadalides els carrers no ens adonem que ben bé atropellem dos vianants… Dues persones que ens són familiars i que no esperàvem: el director i el gerent de la Fundació Mas Albornà. Ells també venien i no ho sabíem! Ens trobem tots al vestíbul d’entrada sense saber si podrem entrar perquè, en no saber que ells venien, no els havíem “comptat” a l’hora de demanar passis d’entrada. Finalment, això no suposa cap impediment perquè tots quatre enfilem pisos amunt.

Ens cedeixen una sala on fer l’entrevista i decidim que s’hi ha de posar una mica “d’atrezzo” per a fer l’entrevista més atractiva a càmera. Molt amablement des d’Affinity s’impliquen en la fita i en pocs segons fem una buidada de la companyia i ens instal·lem un autèntic “set de rodatge” ple de paquets i mostres dels pinsos i dels productes de l’empresa.

Quan tots els entrebancs semblen superats, només ens queda fer l’entrevista, la qual, afortunadament, transcorre amb tota la normalitat i la màxima fluïdesa de la mà del nostre entrevistat.

Escrit el by admin Publicat a Blog, General

Afegir comentari