Entre llibres de cara a mar

Arribem puntuals a la nostra cita.

La Mercè ens rep a casa seva, al barri de mar de Vilanova i la Geltrú, amb el seu personalíssim i contagiós somriure d’orella a orella. Decidim fer-li l’entrevista en un dels seus espais preferits: el seu estudi i lloc de treball encarat a mar. “Tot un luxe poder treballar amb el mar al davant”, ens confessa. Envoltada de llibres i de fotografies de les cares que més estima comencem a parlar. Conversar amb la Mercè és sempre un plaer. Tranquil·la, ordenada, humil… transmet el que pensa com si fos un conte, explicant-ho amb detalls i cura que et transporten cap al seu univers.

Ja fa temps que ens coneixem, amb la Mercè. Va ser una dels nou autors dels contes sobre discapacitat que va publicar Mas Albornà en forma de llibre i amb títol Mira’m. Contes de Vides Especials i que va editar Cossetània Edicions.

Des d’aquell moment, la relació entre l’escriptora i Mas Albornà ha estat molt propera i sempre que ha pogut no ha dubtat a prendre part de forma activa en els projectes i iniciatives que impulsem des de la Fundació. I el 52 tallats no ha estat una excepció.

Gràcies de nou, Mercè!

Escrit el by admin Publicat a Blog

Afegir comentari