Entre el Delta i més enllà

 

Potser és el desplaçament més llarg que hem hagut de fer dins el projecte dels 52 tallats però va valer la pena per conèixer  la Pepa Plana, la pallassa més internacional de Catalunya, que ens va atendre a principis d’agost en un dels pocs descansos que té entre gira i gira.

Havíem quedat en ple Delta de l’Ebre, a La Pallarassa, així és com s’anomena el terreny de la granja que estan condicionant per crear un espai de creació per artistes de circ i altres disciplines. Tot i seguir fídels les indicacions i els plànols, no era fàcil trobar l’indret en qüestió per la homogeneïtat d’uns terrenys plens d’arrossars i lluny de tot, però finalment vam arribar-hi i aquest és el resultat.

Les impressions d’una dona optimista davant de qualsevol tema i amb el somriure per bandera. Una dona que forma part del Cirque du Soleil i acumula experiències diverses, també amb persones amb discapacitat i gent de diversos països que malgrat que els ha tocat patir riu amb la seva presència. I no la deixaria escapar enlloc més.

Escrit el by admin Publicat a Blog, General

Afegir comentari