Entre amics

No som a l’estiu però fa calor. Ens citem a l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i hi anem amb el nostre gerent, qui on es vol perdre l’entrevista, tampoc.

Comentem amb la Roser, la secretària d’alcaldia, que essent ell l’alcalde de Vilafranca, és a dir, un dels personatges teòricament més propers i accessibles a ser entrevistat per la Fundació, ens ha costat bastant de lligar agenda i poder quedar amb ell. Afortunadament,  avui és “el dia”.

Ja érem coneixedors de la seva proximitat però a l’entrevista això encara es fa més palès. Ens coneixem tots i això és sempre un bon punt de sortida. Ens parlem de tu i el bon humor impera en tot moment. Ens sorprenen algunes declaracions i riem quan ens diu que algunes de les coses que ha dit quedin en estricte “off the record” perquè s’ha sincerat massa… ja ens confessa que massa sovint és massa “políticament incorrecte”.

Ens dóna una clara  visió del que representa ser alcalde i diputat així com la trajectòria personal i política d’un advocat arrelat a la seva ciutat i amb una clara vocació de servir.

Acabem l’entrevista amb la sensació que hem fet un tallat no a un dels personatges que acostumem a entrevistar, sinó amb un bon amic.

Escrit el by admin Publicat a Blog, General

Afegir comentari