Al jardí del Sant Pau

Ens trobem al Restaurant Sant Pau, a Sant Pol de Mar. Hem quedat a mig matí i abans de trobar-nos amb la Carme, ens prenem un tallat (no podria de ser de cap altra manera) per a acabar de preparar l’entrevista.

En un dia assolellat, decidim fer l’entrevista al jardí, un espai amb cadires de vímet que ens aporta un marc acollidor a la nostra xerrada. La Carme ens rep vestida de feina, de cuinera i la blancor de la seva camisa amb la llum i les cadires converteixen l’espai en una mena d’espai gairebé “celestial”.

El seu discurs és ordenat, clar i concís. En breu veiem que es tracta d’una persona segura, perfeccionista i exigent (a més, després ella ens ho afirma durant l’entrevista). Els valors que defineix ella a la seva cuina són perfectament extrapolables als que s’haurien de valorar socialment: treball, compromís, exigència, afany de superació, humilitat, d’innovació… Qui diria que parlem d’un plat de carxofes cruixents?

Escrit el by admin Publicat a Blog

Afegir comentari