Com es va fer… l’entrevista amb Artur Mas?

Ens trobem amb el President de la Generalitat un 11 d’octubre, just un mes després de la multitudinària manifestació a Barcelona, i a una mica més d’un mes per les eleccions del 25 de novembre.

Hi anem tota una representació de Mas Albornà: el president de la Fundació, Martí Solé, el director executiu, la directora de comunicació i els dos voluntaris que realitzen l’entrevista: Josep Maria Calpe i Anna Vallhonesta. I és que no cada dia entrevistem el President de la Generalitat!

El trajecte de la comitiva des de Vilafranca del Penedès (tots en el cotxe del nostre President) no comença amb gaire bon peu ja que   plou molt intensament i per un moment  dubtem de si arribem a temps. El director executiu, Joan Clotet, l’únic que ja és a Barcelona i ens espera, comença a posar-se un pèl nerviós i les missatgeries pel mòbil treuen fum per explicarli minut a minut la nostra situació. Per sort, arribem… justos, però arribem a la gran cita.

Entrem al Palau de la Generalitat i disposem de 30 minuts per a fer-li l’entrevista al President, qui molt amablement ens rep en una avantsala del seu despatx. La conversa transcorre amb molta naturalitat i en to molt distès.

En acabar, no podem desaprofitar l’ocasió per immortalitzar aquest moment i fer-nos una instantània amb ell.

Escrit el by admin Publicat a Blog, General

Afegir comentari