Això s’acaba

És una de les darreres entrevistes que fem.
Hem cregut que conversar amb la presidenta de la Taula del Tercer Sector és tenir una visió del sector i el context molt i molt interessant. I tractant-se de l’Àngels Guiteras i la seva trajectòria, encara té més sentit.
Trobar-nos amb ella no ha estat cosa fàcil perquè hi ha hagut alguns mals entesos amb les dates, les agendes i les hores…  però finalment, sembla que avui ho hem fet bé i podrem parlar amb ella.
El Rai, el cap de comunicació de la Taula del Tercer Sector, ha estat el nostre interlocutor, i mentre esperem a que arribi i muntem les càmeres, ens explica com van de bòlid i que ahir a la nit sortien ben tard de l’Ajuntament de Barcelona d’una reunió amb l’alcalde. Resulta evident que l’Àngels porta un ritme ben mogut. No ens estranya quan, durant l’entrevista, ens explica com aquesta “etapa” de presidenta té una caducitat i que la deixarà en acabar el mandat.
L’entrevista la fem a l’entitat que ella dirigeix, ABD. La conversa és fluïda ja que és molt fàcil parlar d’aquests temes amb una persona que hi entén i que hi està compromesa.
En acabar tenim la sensació que el projecte 52 tallats ja se’ns en va i ens envaeix la nostàlgia. Després de l’Àngels, ens en queden 3 més i ja acabem. Això sí, amb un bon regust a la boca.

Escrit el by admin Publicat a Blog, General

Afegir comentari