45 minuts

Ens citem a les cinc de la tarda. Hem aprofitat la coincidència de l’agenda del Conseller per poder fer un forat i que tingui un espai per prendre un tallat amb nosaltres. Estem sota la pressió del fet que disposem només de prop de 45 minuts ja que després ha de marxar a un altre acte. Quina agenda més plena, la del Conseller!

El lloc escollit ha estat la sala de la taula rodona de l’Ajuntament de Vilafranca. El sol que entra pels finestrals de fusta i que es va ponent ens juga una mala passada en quant a la il·luminació i hem d’optar per tancar-los i prescindir de la llum natural per no crear ombres.

Passada la primera incidència tècnica, ens costa decidir-nos per on és la millor ubicació per fer asseure el Conseller. Després de canviar sis vegades d’idea, ens decidim. Realment, ja ens començat a posar una mica nerviosos per tot plegat. Amb tot, el Conseller ja arriba i la seva col·laboradora, la Joana, ja ens ve a conèixer i a veure que tot ho tenim a punt.

En tractar-se d’un Conseller, l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull el rep a l’Ajuntament, tot i que no es tracta d’una visita oficial  i també, com no podria ser de cap altra manera, el President de la Fundació i el gerent.

Arriben per fi a la sala de l’entrevista i ràpidament ens adonem del bon tarannà del Conseller. Malgrat ser coneixedors de la seva agenda (sabem que ve d’un dinar i que marxarà a un acte en acabar) la seva amabilitat és impecable i ens fa sentir ràpidament còmodes. Amb un somriure constant, ens explica els seus punts de vista i demostra ser un ple coneixedor d’allò que diu. No escatima temps quan li demanem de fer-se les fotografies o quan li expliquem el projecte. En definitiva, malgrat el poc temps de què disposàvem, l’entrevista creiem que ha estat molt profitosa i amb unes reflexions ben interessants d’algú amb una trajectòria com la seva, que li permeten disposar d’un punt de vista global. Jutgeu vosaltres mateixos!

Escrit el by admin Publicat a Blog, General

Afegir comentari